Lofty's Lures Lofty's Cobra, срібло/червоний, 5 г, до рибалки #18667

  • Виробник:
  • Код товара: 18667
  • Стан:  б/в —
  • Наявність: Продано

Характеристики

Вага 5 г
Розмір 3 см
Колір срібло/червоний
Країна-виробник Австралія

Опис

Lofty's Cobra

Tasmanian Lofty's Cobra є австралійським бестселером, який чудово підходить для любителів форелі! Серія приманок призначена для ловлі взаброс, тролінга, а також і для джигової ловлі. Своєподібна, особливим чином розчитана форма приманки, і визначає її унікальну гру, яку можна охарактеризувати, як «непредсказуемую» або «нетипічну» - для більшості яких штучних приманок. Lofty's Cobra при проводці наривається і підймається до поверхні, а так само рисується з боку в сторону, а може навіть обертатися навколо своєї продольної осі. Правильна гра приманки задається удилищем – проводка повинна бути пульсуючою і реалізовуватися за рахунок покачування або підігвання вершини удилища. Версії приманок масою 7, 13 грам відмінно підходять для троллінгової ловлі на глибині. Lofty's Cobra є універсальною приманкою, призначеною для любителів будь-якої хищної риби. У «послужному списку» Tasmanian Lofty's Cobra – найпопулярніші в спортивній рибалці трофеї – коричнева і радужна форель, стальноголовий лосось, судак, щука, різноманітні баси, а так само лосось. Приманка відмінно підходить для спінінгової ловлі – як взаброс, в тому числі і джигової, а так само для троллінга. При проводці приманка досягає глибини до 1,8 метра, успішно досягаючи на своєму шляху найрізноманітніших хищників. Правильную» швидкість проводки і, відповідно, правильну гру приманки визначити легко – вершина удилища начнет подергиваться – практично пульсувати. Ігру Tasmanian Lofty's Cobra можна зробити повільно, якщо її перевернути: витащити з трубчатого сердечника проволочний стержень з крючком і поставити його на оборот. Tasmanian Lofty's Cobra зроблена за принципом лодочки і снизу навіть в зовнішньому вигляді згадує водний мотоцикл. Тому при швидкій проводці вона легко виходить на поверхню води і може навіть скакати по ній. Така гра майже ідеальна для ловлі жереха.

Наш магазин пропонує виключно оригінальні риболовні приманки із США. У нас тільки перевірені часом класичні приманки, що довели свою цінність у водоймах по всьому світі. Коли ви купуєте вінтажну блешню чи воблер у нас, ви не тільки можете бути впевнені, що приманка буде працювати правильно (а не як китайські копії), але й зможете трохи заощадити.


Світлини товару реальні, ви купуєте саме те, що бачите на фото.


Наші постійні покупці знають, що ми завжди намагалися робити доставку якомога оперативніше, але російська агресія вносить свої корективи. На час воєнного стану ми вимушені скоротити кількість відправок: на данний час замовлення відправлятимуться двічі або тричі на тиждень. Термін доставки — від 3 днів. Покупець сплачує за достаку «Новою поштою» зі Львова до свого міста. Сподіваємось, що перемога прийде якнайшвидше, і ми швидко зможемо поновити наш звичний і зручний для вас щоденний формат відправок.


Якщо маєте додаткові питання щодо приманки, телефонуйте або пишіть нам, ми із радістю відповімо і за необхідності надамо додаткові фото:

(068)149-88-28,
(073)149-88-28,
Viber: +380681498828.


We also ship worldwide. Check our international store USlures.com

Ще приманки
299.00 грн
стан: , вага: 8 г, виробник: Rapala
215.00 грн
стан: , вага: 7 г, виробник: Glen Evans
155.00 грн
стан: , вага: 5 г, виробник: Seneca
650.00 грн
стан: , вага: 10 г, виробник: Fred Arbogast
185.00 грн
стан: нове, вага: 2 г, виробник: Luhr Jensen
329.00 грн
стан: нове, вага: 6 г, виробник: Eppinger
195.00 грн
стан: , вага: 21 г, виробник: Johnson
375.00 грн
стан: , вага: 21 г, виробник: Tony Acсetta
355.00 грн
стан: , вага: 14 г, виробник: Producers
169.00 грн
стан: , вага: 5 г, виробник: Thomas
95.00 грн
стан: , вага: 2.3 г, виробник: South Bend
199.00 грн
стан: нове, вага: 9 г, виробник: Cotton Cordell