Eppinger Dardevle, червоний/білий/нікель, 28 г, блесна коливалка (колебалка) #2092

  • Виробник:
  • Код товара: 2092
  • Стан:  б/в —
  • Наявність: На складі
215.00 грн

Також можна замовити по телефону:

  • (068)149-88-28
  • Viber: +380681498828

Також відправляємо за кордон. Вартість доставки будь-якого замовлення до інших країн — 250 грн.

Характеристики

Вага 28 г
Розмір 9 см
Колір червоний/білий/нікель
Країна-виробник США

Опис

Dardevle від Eppinger є улюбленими блешнями рибалок вже понад століття. Заснована в 1906 році в Детройті Лу Еппінгером, компанія починала з малого: Лу розробляв і вручну виготовляв рибальські приманки у своєму підвалі і продавав їх у власній крамниці.

Dardevle імітує хаотичні рухи пораненої або наляканої риби, а саме такі цілі є найбільш привабливими для хижих риб. Блешня має виразну довгасту форму з увігнутою поверхнею, яка надає їй коливання під час проводки. Ця її поведінка в поєднанні з яскравим дизайном робить її магнетичною для риби.

З роками компанія Dardevle розширила свою продуктову лінійку, включивши широкий асортимент приманок різних розмірів, форм і кольорів. Сьогодні компанія пропонує понад 150 різних кольорів і 65 різних стилів приманок, надаючи рибалкам широкий вибір варіантів на вибір.

Блешні Dardevle виготовляються в США з власними виробничими штампами. Компанія пишається тим, що виробляє високоякісні продукти американського виробництва.

Для тих, хто тільки починає використовувати блешні, є кілька порад з вибору кольору: під час риболовлі в каламутній воді найкраще підходять темні кольори з мідною спинкою, для чистої води підійде блешня світлішого кольору з нікелевою спинкою. Також рекомендується мати приманку чорного кольору, оскільки вона добре працює незалежно від прозорості води. Під час лову на блешню зазвичай достатньо повільної проводки. Якщо блешня інколи зупиняється або «стрибає» від посмикування кінчиком спінінгу, це може викликати реакцію риби, що слідувала за нею. Рибалкам слід експериментувати з різними розмірами приманок і швидкістю проводки, доки вони не знайдуть такий режим, що їм підходить найкраще.

Блешні Dardevle використовувалися колись навіть урядом Сполучених Штатів. Під час війни Dardevles були включені в авіаційні комплекти виживання, що свідчить про ефективність конструкції.

У 1959 році Dardevle переїхала з Детройта до Дірборна (Dearborn), де продовжує працювати й сьогодні. Маленька компанія мала успіх протягом століття з однієї головної причини – її приманки працюють. Як колись сказав Лу Еппінгер: «Dardevle ловить рибу».

Наш магазин пропонує виключно оригінальні риболовні приманки із США. У нас тільки перевірені часом класичні приманки, що довели свою цінність у водоймах по всьому світі. Коли ви купуєте вінтажну блешню чи воблер у нас, ви не тільки можете бути впевнені, що приманка буде працювати правильно (а не як китайські копії), але й зможете трохи заощадити.


Світлини товару реальні, ви купуєте саме те, що бачите на фото.


Наші постійні покупці знають, що ми завжди намагалися робити доставку якомога оперативніше, але російська агресія вносить свої корективи. На час воєнного стану ми вимушені скоротити кількість відправок: на данний час замовлення відправлятимуться двічі або тричі на тиждень. Термін доставки — від 3 днів. Покупець сплачує за достаку «Новою поштою» зі Львова до свого міста. Сподіваємось, що перемога прийде якнайшвидше, і ми швидко зможемо поновити наш звичний і зручний для вас щоденний формат відправок.


Якщо маєте додаткові питання щодо приманки, телефонуйте або пишіть нам, ми із радістю відповімо і за необхідності надамо додаткові фото:

(068)149-88-28,
(073)149-88-28,
Viber: +380681498828.


We also ship worldwide. Check our international store USlures.com

Ще приманки
139.00 грн
стан: , вага: 7 г, виробник: Yakima Bait
275.00 грн
стан: , вага: 7 г, виробник: Fred Arbogast
225.00 грн
вага: 3.5 г, виробник: Luhr Jensen
215.00 грн
стан: , вага: 28 г, виробник: Eppinger
169.00 грн
стан: , вага: 18 г, виробник: Seneca
325.00 грн
стан: нове, вага: 11 г, виробник: Rapala
115.00 грн
стан: , вага: 3.5 г, виробник: Acme
185.00 грн
стан: нове, вага: 14 г, виробник: Wahoo
79.00 грн
стан: нове, вага: 0 г, виробник: Creme Lure Co
99.00 грн
стан: , вага: 2.5 г, виробник: Acme
115.00 грн
стан: , вага: 2.5 г, виробник: Acme
185.00 грн
стан: нове, вага: 6 г, виробник: Luhr Jensen