Nebco Pixee UV (світиться в ультрафіолеті), карбований нікель/рожевий, 24 г, блесна коливалка (колебалка) #9460

  • Виробник:
  • Код товара: 9460
  • Стан:  б/в —
  • Наявність: Продано

Характеристики

Вага 24 г
Розмір 6,5 см
Колір карбований нікель/рожевий
Країна-виробник США
Тип раритет

Опис

Блешня Pixee вироблялася компанією National Expert Bait (Nebco) ще з 1960-х років. В 1980-х компанія отримала нову назву Blue Fox, а зараз вона є частиною Rapala, проте Pixee й досі залишається ідеальною приманкою як для лову на закидання, так і для троллінгу. Вона підходить для лову всіх видів риби, включаючи щуку, окуня, судака, форелі, лосося та морську рибу. Блешня може рухатися різними способами, в тому числі смикатися, коливатися та крутитися, і може бути використана для лову на малих і великих глибинах, з швидкою чи повільною проводкою. Ця приманка вже давно відома як чудовий інструмент для ловлі трофеїв. Pixee виготовлена з якісних матеріалів, що забезпечують міцність і стійкість до корозії. Міцне покриття, яке не пошкоджується протягом десятиліть, робить її чудовою інвестицією для будь-якого рибалки.

ДОВЕДЕНІ СПОСОБИ ЛОВУ З БЛЕШНЕЮ PIXEE

Блешня Pixee Spoon має важке лите латунне тіло та унікальну пластикову вкладку, що імітує ікру лосося, вона ідеальна для далеких забросів. Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати карабін Snap Swivel та найлегший можливий шнур.

РІЧКИ: Завдяки міцній конструкції блешня Pixee підходить для риболовлі в сильних течіях річок та струмів. Для ловлі блешнею Pixee в річках закиньте її з глибокого місця проти течії і дозвольте течії нести приманку по склону на глибину. Під час такої проводки трохи посмикуйте кінець спінінга, щоб відривати блешню трохи від дна, і уважно спостерігайте за шнуром, щоб побачити удар.

ОЗЕРА: Для риболовлі в озерах для використання блешні Pixee підходить звичайна техніка закидання та проводки. Рекомендується періодична анімація (різні рухи спіннінгом), зміна швидкості та гри блешні. При тролінгу з Pixee переконайтеся, що блешня рухається з належною швидкістю для найкращої дії.

Наш магазин пропонує виключно оригінальні риболовні приманки із США. У нас тільки перевірені часом класичні приманки, що довели свою цінність у водоймах по всьому світі. Коли ви купуєте вінтажну блешню чи воблер у нас, ви не тільки можете бути впевнені, що приманка буде працювати правильно (а не як китайські копії), але й зможете трохи заощадити.


Світлини товару реальні, ви купуєте саме те, що бачите на фото.


Наші постійні покупці знають, що ми завжди намагалися робити доставку якомога оперативніше, але російська агресія вносить свої корективи. На час воєнного стану ми вимушені скоротити кількість відправок: на данний час замовлення відправлятимуться двічі або тричі на тиждень. Термін доставки — від 3 днів. Покупець сплачує за достаку «Новою поштою» зі Львова до свого міста. Сподіваємось, що перемога прийде якнайшвидше, і ми швидко зможемо поновити наш звичний і зручний для вас щоденний формат відправок.


Якщо маєте додаткові питання щодо приманки, телефонуйте або пишіть нам, ми із радістю відповімо і за необхідності надамо додаткові фото:

(068)149-88-28,
(073)149-88-28,
Viber: +380681498828.


We also ship worldwide. Check our international store USlures.com

Ще приманки
399.00 грн
стан: нове, вага: 4.7 г, виробник: Mepps
185.00 грн
стан: , вага: 9 г, виробник: Aeroplane Spinner
179.00 грн
стан: , вага: 7 г, виробник: Seneca
155.00 грн
стан: , вага: 7 г, виробник: Yakima Bait
215.00 грн
стан: нове, вага: 3 г, виробник: Rebel
475.00 грн
стан: , вага: 12 г, виробник: Lindy / Little Joe
99.00 грн
стан: , вага: 3.5 г, виробник: Mepps
195.00 грн
стан: , вага: 28 г, виробник: Eppinger
175.00 грн
стан: , вага: 14 г, виробник:
219.00 грн
стан: , вага: 11 г, виробник: Bomber
185.00 грн
стан: , вага: 4 г, виробник: Rapala
185.00 грн
стан: , вага: 9 г, виробник: Eppinger